Ny tur for fjellgeitene.


Til alle glade vandrere!
Dnklm’s turgruppe inviterer med dette til nye strabaser i vårt flotte nærmiljø. Vi (?) har ved avstemning bestemt at kommende fredag går vi til vindmøllene ovenfor La Union. Turen går gjennom et gruveområde som er delvis restaurert for informasjon til turister og andre som er interessert i områdets industrihistorie. Videre langs en velbrukt sti opp til vindmøllene på toppen av fjellryggen. Vi tar så mange raster som deltakerne finner behov for og inntar normalt medbrakte forfriskninger ved den første vindmøllen om været tillater.
Etter nedstigningen tilbake til bilen(e), drar vi til et på forhånd avtalt spisested for felles lunsj. Avtale om spisested gjøres før avreise fra parkeringsplassen ved Grimangabygget kl. 11:00 og vi inkluderer alle som vil delta, både de som går turen og andre som melder seg på her.
Som vanlig: Oppmøte senest kl. 10:50. Avreise kl. 11:00.
For turgruppa: Helge Ødegård.

Dette innlegget ble publisert i Fotturer, Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s