Referat og bilder fra fredagsturen 5.12.14


Hei på dere!!
Hele 11 spreke fjellgeiter deltok på dagens tur. Vi var 9 som startet fra parkeringsplassen ved Grimangabygget og dro i vei i 2 biler til dagens utgangspunkt ved Cala Reona. Der sto 2 lett gjenkjennelige flotte turgåere som hadde lest vår innbydelse på dnklm’s hjemmeside: Carl og Turid som bor på Cabo de Palos. Alle 11 gikk den lange turen og i et strålende vær. Sol fra nesten skyfri himmel og ca. 20 grader i fjellsidene.
Vi hadde vanningspauser, bildetaking og rast med påfylling av ny energi på kjente plasser langs ruten. Vel tilbake i Cala Reona valgte Carl og Turid ikke å bli med til felleslunsjen på Blåstripa. Forståelig for alle som har kjørt disse 13 km frem og tilbake noen ganger. Ennå en deltaker hadde andre planer for resten av dagen slik at vi ble 8 som fikk innta et særdeles velsmakende måltid på Meson la Bellota.
Vedlagte bilder tror jeg taler mer for seg enn jeg kan klare med tusen ord.
At denne turen kan være litt krevende på enkelte strekninger illustreres på bildet hvor vi omkranser et skilt!
Tekst og foto Helge Ødegård.

Dette innlegget ble publisert i Fotturer, Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s