Hei Turvenner


Etter at vi på siste tur ble stoppet av 2 stk fra nasjonalparkveseneti Murcia regionen har vi nå søkt om lisens for våre turer. Førstkommende tur på fredag får vi tillatelsen i morgen. Men på  mandag får vi lisens for alle turene hele året. Det er ikke lov å gå i gruppe uten tillatelse Vi kan derfor ikke forandre turen på fredag. Fredagens tur går Cala Reona etter ønske fra flere. Turen starter som vanlig kl 11.00, men ønsker oppmøte 10.45. Det blir den vanlige ruten, i tillegg blir det noen som går en kortere rute. De slipper det bratte terrenget fordi de går den motsatte vegen. Denne gruppen ledes av Laila.

Kompass-300x204[1]

Når det gjelder bespisning har vi fått ett fantastisk tilbud fra Mona Lisa.Shoulder of Lamb (Fåreskank). Den koster 22 euro og regnes som en av de beste på en restaurant. I Tillegg får vi salat + 1 drikke og kaffe. Tilbudet for alt er 12 euro. Første avtalen var at alle måtte spise denne retten. Men i går var jeg+ Gerd og Helge på nytt på Mona Lisa. Det var muligheter til å få Dorado som koster 16 euro for samme pris 12 euro.

De som ønsker det kan selvfølgelig spise andre steder.

Hvis det er noen som ikke har anledning til å være med på turen kan de selvfølgelig være med å spise, men de må si ifra før kl 11.00 God tur M.v.h Ingolf iedrilen@online.no

Dette innlegget ble publisert i Fotturer, Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s