Fredagstur 17.10.14.


>Hei alle turvenner!
>Er endelig tilbake på sandbanken og har deltatt i mitt første >fjellgeitslepp for sesongen sammen med 20 glade og spreke geiter / >bukker. Vi startet som vanlig fra parkeringsplassen ved Grimanga-bygget >og tok oss over fjellet til ekserserplassen ved Portman i det nødvendige >antall biler. På grunn av varmen og fravær av svalende vind ble det >bestemt at alle skulle gå den vanlige ruta til fyret. Men hva skjer? To >uniformerte personer i en slags uniformert bil kom opp på
>parkeringsplassen og stoppet oss. De var fra nasjonalparkvesenet i >Murcia-regionen og skulle sjekke om vi som gruppe hadde innhentet >»lisens» for å gå på tur i regionens nasjonalparker. Vi fikk lov å gå >denne gangen uten lisens, men måtte love å ta kontakt med sentrale >myndigheter i Murcia og få utstedt nødvendige dokumenter.
>
>Turen gikk uten videre problemer av noen art og Helge fikk sine >gruppebilder som vanlig. Vi rastet på den av J.H.P. navngitte «Gunnlaugs >plass» og etter påfyll av væske og andre forfriskninger gikk vi tilbake >til ekserserplassen. Derfra dro 12 personer til Mona Lisa på blåstripa >(hvor vi ble 13 til bords), 7 til Festivo i Cabo de Palos og 2 hadde >andre planer for resten av dagen.
>
>Vel kommet hjem skulle det hele dokumenteres med bilde og det hele, men >akk og ve!! Grunnet langt fremskredet demens er kabelen som skulle >overføre bildene fra mitt Olympus camera til PCen blitt liggende igjen på >Orkanger. En tur til Media Markt på Carrefor-området ble resultatløs. Men >jeg gir meg aldri! Så med tid og stunder skal det også bli distribuert >bilde(-r) fra denne turen også!
>
>Tekst: H. Ødegård.

Dette innlegget ble publisert i Fotturer, Nyheter. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Fredagstur 17.10.14.

  1. jparow sier:

    Kjekk rapport. Synd med de manglende bildene, men DEMENSEN skal du ikke ta så tungt.
    Siden jeg var 20 år har jeg alltid sagt at «har jeg ikke lagt noe igjen et sted, så har jeg ikke vært der» 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s