Vi har idag mottatt en trist melding om Rolf Balstad’s bortgang. Rolf, var en aktiv person i det norske miljøet på La Manga. Han påtok seg verv i boccia, visekvelder og quiz. Visekvelder med allsang og gåter, som han arrangerte, var alltid hyggelig og veldig populært blant medlemmene. Våre tanker går idag til Turid og den nærmeste familie. Vi lyser fred over Rolfs minne.


En siste hilsen fra alle hans venner på La Manga.

2 kommentarer til «Vi har idag mottatt en trist melding om Rolf Balstad’s bortgang. Rolf, var en aktiv person i det norske miljøet på La Manga. Han påtok seg verv i boccia, visekvelder og quiz. Visekvelder med allsang og gåter, som han arrangerte, var alltid hyggelig og veldig populært blant medlemmene. Våre tanker går idag til Turid og den nærmeste familie. Vi lyser fred over Rolfs minne.»

  1. Dette var trist å høre, han var en av mine beste venner og medspiller de 8-10 første årene vi satt ilag i styret i den norske klubben, jeg og Asta føler med dere i sorgen Turid og resten av familien . vil lyser fred over Rolfs minne.
    Paul og Asta

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: