Kjære alle medlemmer i DNKLM,


Kjære alle medlemmer i DNKLM,

Nå når nesten alle vintertrekkfulgene er reist hjem til vinter og julefeiring i gamlelandet, vet vi at om ikke lenge er de tilbake til sitt ferieparadis på La Manga.
Siden vi stengte ned alle klubbens aktiviteter p.g.a. alvorlig smitte tilfeller i høst sesongen som selvfølgelig satt en støkk i oss alle. Må vår eventuelle gjenåpning av aktiviteter i klubbens regi i vinter sesongen omfatte alle smittevernsregler, som gjelder til en hver tid,også ikke minst de spanske lokale tilpasninger.
Det betyr at alle må være vaksinert med 3.dose som ønsker å delta i klubbens aktiviteter. Og så gjelder det aller viktigste:
Er du uvel/småsyk /hoster/forkjølet: Hold deg hjemme
Er du i lokale med flere personer: Hold minst 1 m avstand.
Er du i butikk eller andre steder, hvor du ikke kan holde avstand: Bruk munnbind. Pass på å holde en god hygiene: vask hender eller sprit hender.

Er vi alle flinke med å følge disse regler har jeg stor tro på at vi langsomt men sikkert kan gjenåpne felles aktiviteter som egentlig er så viktig å gjøre for å komme tilbake til normalen. For jo før eller senere må vi få tilbake livene våre, sånn som vi hadde før pandemien kom.Derfor er det så viktig å tilpasse oss tingenes tilstand for å få gjenåpne samfunnet igjen, og å bli flinke til å takle nye utfordringer, som; nye virus mutasjoner omikron, som igjen skaper frykt med sin uforutsigbarhet.
Det blir visstnok en lang prosess å komme tilbake til normalen. Først når hele eller nesten hele verdens befolkning er vaksinert, begynner det å lysne en gang i 2024.

Vi i styret for DNKLM har valgt å ikke kreve kontigent for 2022. De av medlemmene som allerede har betalt vil få sin penger tilbake.

Vi ønsker også, og håper at vi kan gjennomføre årsmøtet den 18.mars 2022. Vi jobber mot denne dato og tilrettelegger en agenda for det.

Til slutt vi jeg ønske alle en riktig god jul og et riktig godt nytt år til dere alle.

Med vennlig hilsen
Bjarne Einar Lihaug/ leder

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: