Invitasjon til gåtur med DNKLM fredag den 26.11.21.


Emne: Invitasjon til gåtur med DNKLM fredag den 26.11.21.

Hei alle turvenner! Jeg har den store glede å invitere til ny fredagstur med DNKLM’s gågruppe førstkommende fredag den 26.11.21. Ved lunsjbordet sist fredag ble det foreslått å gå rundt «Cabeza Fuente». Dette er en av gruppens lengste turer og er «middels» krevende. Vi starter fra «Vannpostene» ved Los Belones og går over åsen mot Middelhavet og naturparken Calblanque, videre opp dalen på østsida av Cabezaen, rundt denne og tilbake til vannpostene og bilene.

Vi møtes som vanlig på parkeringsplassen ved Grimangabygget senest kl. 1050, og etter en rask orientering om turen, valg av spisested og fordeling på bilene, drar vi til parkeringsplassen ved vannpostene ovenfor Los Belones i et minimum antall biler. Avreise kl. 1100.

Husk å ta med drikke og kanskje litt frukt eller annet energigivende.

Det kan arrangeres en korttur om noen skulle ønske det. Det kan være å gå til turistinformasjonen på høydedraget før nedstigningen mot Middelhavet, eller gå til høyre fra vannpostene og gå til de møter de som har gått langturen og følge disse tilbake til bilene. Her kreves en leder med kjennskap til stien / ruta for dette alternativet.

Vel møtt med solskinn i blikk og godt humør!

mvh. Helge Ødegård.

Mobil +47 90058099.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: