Invitasjon til ny tur med DNKLM’s fjellgeiter fredag 19.11.21.


Emne: Invitasjon til ny tur med DNKLM’s fjellgeiter fredag 19.11.21.

Hei alle glade turgåere! Kommende fredag den 19.11.21 blir det ny tur med fjellgeitene. Vi satser nå på den lengste turen i vårt repertoar, den vi kaller «Hopremasa» etter en nedlagt malingsfabrikk hvor vi kan parkere bilene. Vi kommer hit via en vei opp til høyre etter å ha tatt av fra hovedveien første avkjørsel forbi møbelforretningen «Belhogar», følger tilførselveien langs hovedveien, tar broa over hovedveien og følger tilførselveien tilbake og tar av til høgre før vi kommer til «Belhogar». Enkelt forklart!.

Turen går over åsen mot Middelhavet, langs middelhavsstranden forbi «saltsjøene» i naturparken Calblanque, tilbake på andre siden av «saltsjøene» og tar veien over åsen mot Mar Menor og følger en sti tilbake til bilene.

Total lengde ca. 9 km.

Vi møtes som vanlig på parkeringsplassen ved Grimangabygget senest kl. 1050 og etter orientering om turen og fordeling på bilene, drar vi i et minimum antall biler til utgangspunktet «Hopremasa». Avgang kl.1100.

Det kan arrangeres en kortere tur for de som måtte ønske det.

Spisested for «Fredagslunsjen» blir vi enig om før avgang.

Vi håper på godt oppmøte og ditto vær!

Hilsen Helge Ødegård (Turleder).

tlf. +47 90058099.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: