Referat fra tur med DNKLM’s Fjellgeiter 12.11.21.


Emne: Referat fra tur med DNKLM’s Fjellgeiter 12.11.21.

Denne fredagen var turen lagt fra Cala Reona, en fin vik sydvest for Cabo de Palos, langs middelhavskysten til naturparken Calblanque, over åsen mot Mar Menor – siden og ned mot vegen fra Cabo de Palos og tilbake til bilene på parkeringsplassen ved Cala Reona.

7 sprekinger stilte til start på parkeringsplassen ved Grimangabygget og etter en kort orientering om turen, opptelling over menyvalg og fordeling på bilene, dro vi i 2 biler til parkeringsplassen ved Cala Reona.

Været var fint for turgåing, litt vekslende skydekke og sol inn i mellom. Temperatur 16 – 20 grader.

Det ble et lite stopp for fotografering på en avsats med bakgrunn mot Cabo de Palos og det kjente fyret. Det var ingen problemer med passering av den bratte fjellsida hvor det er sikret med tau innfestet i fjellsiden langs stien. Som vanlig på denne turen ble det rast med inntak av medbrakt drikke etc. på en tilårskommen kanonstilling med utsikt over naturparken Calblanque. Her ble det også fotografering.

Turen videre over åsen mot Mar Menor – siden og tilbake til parkeringsplassen ved Cala Reona gikk også uten problemer av noen art. Førstehjelp-pakken forble uåpnet!

2 av deltakerne hadde andre planer og gikk derved glipp av det sosiale høydepunktet for dagen: Fredagslunsjen på Casablanca på «Blåstripa». Her hadde de 5 som deltok valgt Baccalao (torsk) som hovedrett. En hadde fått et snarkokt fiskestykke, men etter en ekstrarunde på kjøkkenet var også dette vel tilberedet.

Det ble god stemning ved bordet hvor vi også fikk besøk av 2 venner.

Legger ved noen bilder fra turen og fra bordet på Casablanca.

Med hilsen og takk for enda en fin tur

Helge Ødegård (Turleder).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: