Referat fra gåtur med Fjellgeitene 29.10.21.


Emne: Referat fra gåtur med Fjellgeitene 29.10.21.

Hei alle Fjellgeiter og andre turvenner!

Fredag den 29.10.21 ble det ikke så mange geiter som møtte på parkeringsplassen ved Grimangabygget. Ved fintelling kom turleder til 8!. Været var flott for turgåing, lettskyet og en liten trekk fra sydvest.

Etter opplysning om turen og parkeringsplass ved vegen ut mot fyret ved Portman samt opptelling av lunsjgjester og valg av meny her, dro vi i 3 biler over åsen mellom La Manga Club område og gruvebyen Portman. Her møtte det opp 4 fjellgeiter med bosted i Cabo de Palos slik at vi ble 12 som la i veg på denne turen som vi kaller «Fyret ved Portman om romerstien».

Alle kom velberget tilbake til utgangspunktet etter en fin tur gjennom vekslende terreng og vegetasjon. Det ble tid til et par stopp med inntak av væske og en felles rast på «Gunnlaugs plass» nær fyret.

7 av deltakerne hadde andre mål for tilbaketuren slik at vi ble 5 på dagens sosiale høgdepunkt: Fredagslunsjen. Menyvalget var unisont: Baccalao med forrett, dessert og kaffe. God stemning ved bordet som vanlig og maten var velsmakende.

Legger ved noen bilder som illustrasjon til det overstående.

Med hilsen og takk til deltakerne

Helge Ødegård.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: