Boccia bua


Emne: Boccia bua

Vi rydder i Boccia bua.
Mye som ikke har blitt brukt på flere år så hvis noen som ikke spiller Bocia lengre har noe der så gi beskjed.
Eller andre som ikke har vært nede på en stund og kanskje har stol eller kuler.

Mvh
Aslaug Auestad

2 kommentarer til «Boccia bua»

  1. Heisan🥰 Dere er jo sååå flotte og dyktige😍 Vi er ikke helt friske enda😥 Aage kom ut av isolasjon i går, men er rimelig pjusk, sover for d meste☺️ Jeg er ak ferdig m antibiotikakuren for lungebet. Men vi har tatt en sjangse og bestilt bill til 6. håp vi klarer det?? Tror kanskje jeg har kulene i bua, grønn «veske» m blanke kuler m blått på? Mulig det er en blåstripete campingstol også? TUUUUSEN TAKKK😍😍😍 Håp vi sees om ikke alt for lenge🤞🤞🤞

  2. Heia prøver igjen🤞 Skrev en meld her, men den er nok blitt borte🤔 Jeg har grønn kule»veske» m blanke kuler m noe blått på, i bua (tror jeg), og en campingstol, blå? Ikke 100% sikker?? TUUUSEN TAKKKK😍😍😍😍 alle dere flinke 😍😍😍 Klemm ho Rigmor💃 Sees plutselig🤞🤞

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: