Referat fra tur med fjellgeitene 15.10.21.


Emne: Referat fra tur med fjellgeitene 15.10.21.

Referat fra tur med fjellgeitene 15.10.21.

Hei alle fjellgeiter / turvenner!

Fredag 15.10.21 var vi 12 glade turvenner som møtte opp på parkeringsplassen ved Grimangabygget for å gi seg i kast med dagens tur: Kanonene (Bateria de Zenisas) som vart bygd (1930 – 1934) på åsen mellom La Manga og Portman med hensikt å forsvare innseilinga til Cartagena.

Etter oversikt over valg av lunsjmeny ( laks eller snitsel) la vi i vei i et minimum antall biler til parkeringsplassen der veien til Llano del Beal tar av fra veien til Portman. Her møtte det opp 2 turvenner som bor i Cabo de Palos området, slik at vi ble 14 totalt. Alle deltakerne valgte den mest krevende stien opp mot målet og alle kom velberget både opp og ned. Førstehjelpspakningen forble uåpnet!

Noen bilder ble tatt langs turstien og jeg legger ved ett fra en rast ved «hytta vår», ett fra toppen av «monsterbakken» og et par bilder fra langbordet på Casablanca restauranten på «blåstripa» hvor dagens sosiale høydepunkt ble arrangert. Her kom 6 venner i tillegg slik at vi ble hele 20 til bords. Maten var som alltid her smakfull og energigivende.

Ingolf Drilen ble takket for lang og tro tjeneste i klubbens turhistorie og ønsket god tur hjem til Malvik.

Med takk for god og hyggelig deltakelse til deltakerne

Helge Ødegård (Leder for fotturene i DNKLM).

En kommentar til «Referat fra tur med fjellgeitene 15.10.21.»

  1. Takker for de hyggelige turene som jeg har hatt med fjellgjeitene. Det har vært fine opplevelser. Det ble over 450 turer. Altid hyggelig. I førstningen var det mye gnagsår. Men det ble mindre og mindre etter hvert. Håper Dere fortsatt blir noen fine turer på Dere. På grunn av min situasjon blir det ingen på meg. På min 85 årsdag fikk jeg over 40 hilsner fra fjellgjeitene. Ha det fortsatt hyggelig. M.v.h
    Ingolf Edvard

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: