Nytt fra LM i aug.


Hei folkens,

Jeg håper at dere alle har det etter omstendighetene bra.Det har vært en tøff tid for oss alle, men vi begynner å se litt lys i tunnelen.
Vi har fortsatt en corona pandemi gående, og restriksjoner må vi kanskje leve med i lang tid. Det gjør det selvfølgelig strevsomt å komme tilbake til normalen.

Vi i vår aldersgrupper er jo alle fullvaksinert og føler oss ganske trygg for smitte, men dessverre ser vi nå at de yngste aldersgruppene, som ennå ikke er blitt vaksinert, har store smitte utbrudd.Dette setter hele smitte situasjonen i ny fare, og vi fullvaksinerte må kanskje ta en tredje vaksine.

Med dette som bakteppe, må vi likevel ta noen valg for å komme oss videre.

Og alle ønsker vi oss etterhvert tilbake til vårt ferieparadis på La Manga. Ikke minst for å se etter våre leiligheter og hus, som vi ikke har kunnet besøke på 1 1/2 år.

Styret i DNKLM har hatt et digitalt møte hvor jeg spurte hvor mange av styrets medlemmer som ville være på LA Manga i sept/okt mnd. 2021.
Det var litt usikkert for en del, men det ser ut til at det vil være nok medlemmer av styret som eventuelt kan ta en bestemmelse om og når klubben kan gjenåpne sine aktiviteter.
Dette kommer jo helt an på hvordan smitte situasjon er på La Manga p.t. og hvor mange restriksjoner som må følges og som gjøre det mulig eller umulig å gjenåpne noen av klubbens aktiviteter.

Som privatpersoner er det jo full anledning å hygge seg med det som finnes av tilbud. Når det åpnes aktiviteter i klubbens regi er ansvar for å holde alle smitte regler viktig for at klubben ikke skal være kilde til smitte spredning og påføre det spanske helsevesen ekstra byrder fra oss som er deres gjester, selv om de ønsker oss alle tilbake til Spania.

Jeg håper at så mange som mulig nå kan vende tilbake til La Manga og at vi igjen kan samle oss til sosial hygge og fest .Det positive er at du ikke lenger trenger å gå i karantene ved hjemkomst fra Spania.

Vi har det forresten kjempe fint i moderlandet p.t. som har vartet opp med en sommer og høst jeg knapt kan minnes.

Så ha en fortsatt fin sommer og høst.

Hilsen
Bjarne

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: