Senaste Nytt Covid – 19. 5/1/2021


Emne: Senaste Nytt Covid – 19. 5/1/2021

God Fortsättning till er Alla.

Hoppas ni haft en skön och lugn julhelg och att det nya året börjat bra.

I natt kommer de tre vise männen på besök (till alla som varit snälla under året, hihihi) och imorrn är den spanska motsvarigheten till julafton, vilket innebär att det är helgdag.

Som vi tidigare informerat om, har Murcia regionen utsatt en kommitté som varje måndag utvärderar situationen i regionens alla kommuner och beslutar vilka åtgärder som ska tas

(man graderas i 4 olika faser utifrån smittspridning och sjukvårdsbelastning, och de olika faserna har olika stränga åtgärder).

Med anledning av detta vill vi informera er om att från och med idag, den 5 januari, stängs gränserna till flera kommuner på grund av den kommunens extrema situation.

Fas 1: La Union, Los Alcazares och San Pedro del Pinatar är några av de kommuner som är drabbade. Det innebär att det inte är tillåtet att åka in eller ut ur dessa kommuner. Barer och restauranger får inte heller servera gäster inomhus.

Cartagena och San Javier har också en försämrad situation men befinner sig i fas 2 denna vecka vilket gör att man kan förflytta sg fritt i dessa 2 kommuner än så länge.

Generellt för hela regionen har det beslutats att barer och restauranger måste stänga kl. 18.00 idag och imorrn, och utegångsförbudet ska gälla som tidigare, 23.00 – 06.00.

I butiker och köpcentrum får endast ett reducerat antal vistas samtidigt. Det är förbjudet att vistas i parker efter kl. 19.00.

Om det beslutas något som vi anser vara av intresse för er nästa måndag, kommer vi informera om det. I annat fall rekommenderar vi er att höra av er till oss om ni har någon specifik fråga eller fundering om ni exempelvis tillåts förflytta er eller inte.

Kramar

Marita och Marica

sKandservice

Marita Nyrelius

+34 687 959 372.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: