COVID/JUL info


Emne: COVID/JUL info

Hej Skandinaver.

Idag 8/12 är det en stor helg i Spanien. Man firar Inmaculada Concepcion,

en katolsk tolkning av “den heliga och obefläckade avelsen “.

I Regionen Murcia kommer vi att minnas denna dagen som dagen innan vi blev fria att förflytta oss fritt inom Regionen för vi har sänkt COVID smittofallen i Regionen från Fas 2 till Fas 1. Vilket betyder att vi har sänkt smittofallen till mellan 75-250 per 100.000 invånare.

Det innebär att, efter att vi har varit isolerade i våra kommuner så kan vi f.o.m. imorgon den 9/12/2020 förflytta oss fritt mellan kommunerna inom Regionen (bara med undantag av Los Alcazares och Torre Pacheco som fortsätter att vara isolerade). Vi har sänkt smittofallen med 75% under de sista 3 veckorna.

Dock fortsätter det att vara förbjudet att resa mellan de olika provinserna. Regionen Murcia fortsätter att ha stängda gränser till andra Provinser/Regioner. Bara om man har viktiga skäl och kan bevisa detta, så får man förflytta sig över gränsen.

Det betyder att vi inte får resa till Torrevieja eller Alicante men till Murcia och Cartagena går det bra.

Restauranger i vårt område får återigen ha servering inomhus men bara upp till 50 % av borden. Man får vara högst 6 personer i grupp. Speciellt tillstånd har familjer där man är mer än 6 familjemedlemmar. Då får man vara upp till 10 personer tillsammans.

Utegångsförbudet mellan kl. 23.00 – 06.00 finns fortfarande kvar.

Alla dessa bestämmelser kommer att gälla fram till Trettondagen den 6/1/2021 i vår Region Murcia.

sKandservice vill passa på och påminna de medlemmar till vilka vi gjort selvangivelsen/deklarationen att den kommer att dras från deras konto den 31/12. Ni har redan fått kopia av densamme och om det är några av dessa uppgifter som inte stämmer så vänligen meddela oss.

Upptäcker ni att det är någon av deklarationerna som inte blir utbetald från ert konto, MEDDELA oss detta. Vi på sKandservice får inget meddelande om eventuella obetalda deklarationer.

Passar också på att meddela att Medlemsavgiften i sKandservice kommer att skickas till era konton under januari 2021. Medlemsavgiften är densamma som de senaste åren, d.v.s 125 € + 21 % moms. Totalt: 151,25 €.

Till sist önskar vi ALLA

EN RIKTIG GOD JUL OCH ETT BRA ÅR 2021

MARITA NYRELIUS – MARICA SWARTZ

sKandservice


AVISO SOBRE CONFIDENCIALIDAD: Este mensaje se dirige exclusivamente a su destinatario. Puede contener información confidencial sometida a secreto profesional. Si no es usted el destinatario debe saber que la información contenida en este mensaje es reservada y su utilización o divulgación con cualquier fin está prohibida. Si ha recibido este documento por error, le rogamos que nos lo comunique y proceda a su destrucción.

MARITA NYRELIUS con CIF X0115077P responsable del tratamiento informa, de conformidad con lo establecido en el REGLAMENTO (UE) 2016/679, que su correo electrónico así como otros datos de carácter personal son tratados con la finalidad de mantener un canal de comunicación electrónica con usted y poder atender cualquier información, duda, petición o consulta que precise por esta misma vía.

Podrá ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación de tratamiento, supresión, portabilidad y oposición al tratamiento de sus datos de carácter personal así como revocar los consentimientos que
en su caso haya prestado u obtener más información, dirigiendo su petición a MARITA con domicilio en CENTRO COMERCIAL ENTREMARES LOCAL 13, LA MANGA DEL MAR MENOR (MURCIA), 30380.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: