Hvem er dette ?


Dette ver fra en av mine favoritter en gang for leeenge siden, disse er James Arness ( Matt Dillon) – Milburn Stone ( Doc. Adams ) – Amanda Blake ( Kitty ) -Ken Curtis ( Vår alles Festus) Dette var gjengen fra Kruttrøyk (Gunsmoke i 60-70 åra)

2 kommentarer til «Hvem er dette ?»

  1. Dette ver fra en av mine favoritter en gang for leeenge siden, disse er James Arness ( Matt Dillon) – Milburn Stone ( Doc. Adams ) – Amanda Blake ( Kitty ) -Ken Curtis ( Vår alles Festus) Dette var gjengen fra Kruttrøyk (Gunsmoke i 60-70 åra)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: