Invitasjon til ny fredagstur med Fjellgeitene 13.03.2020.


Emne: Invitasjon til ny fredagstur med Fjellgeitene 13.03.2020.

Kjære turvenner!

DNKLM’s gåturgruppe inviterer igjen til en fysisk og sosialt oppbyggende tur i vårt fantastiske nære omland. Det kom ingen motforestillinger eller andre forslag til tur fra deltakerne på fredagslunsjen sist fredag da turleder mente at «Vindmøllene» stod for tur. Så vindmøllene på åsen ovenfor La Union får besøk av en hjord fjellgeiter fredag den 13.

Vi møtes som vanlig på parkeringsplassen ved Grimangabygget senest kl. 1050, og etter innsamling av 1 euro pr. deltaker, litt info om kort-tur og lang-tur, opptelling av deltakere til fredagslunsjen og plassering i bilene drar vi til en parkeringsplass ved et industribygg ovenfor jernbanelinja i La Union. Avgang senest kl. 1100.

Da vi går opp mot vindmøllene og returnerer samme vei er det opp til hver enkelt å avgjøre når en skal snu.

Det er det dagsformen som avgjør, men et mål kan vel være å komme seg opp til platået med kapellet. De som går langtur anbefales å gå «Gerds sti» oppover og «bergstien» tilbake.

På fredagslunsjen på restauranten Casablanca på «blåstripa har vi følgende tilbud: Husets forrett, hovedrett er valg mellom Spareribs og Laks, dessert og kaffe. Alt til overkommelige 12 euro pr.kuvert. Annen drikke er ikke inkludert. En kan ellers velge fra en rikholdig meny hvis ikke det foreslåtte faller i smak, men da til vanlige priser.

Bord er bestilt til kl. 1500.

Hilsen Helge Ødegård. mobil +47 90058099

e-post: oedega

Satellitt telefon: 8821652401797 (kun til bruk i nødstilfeller)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: