Raport fra fredagsturen med Fjellgeitene 06.03.2020.


Emne: Rapport fra fredagsturen med Fjellgeitene 06.03.2020.

Hei til alle turvenner her på La Manga og i verden for øvrig!

Fredag den 06.03.2020 var vi hele 14 sprekinger som møtte opp på parkeringsplassen ved Grimangabygget for å delta på dagens tur med Fjellgeitene. Det var turen «Fyret ved havna i Portman» etter forslag ved lunsjbordet sist fredag.

Etter innsamling av 1 euro pr. deltaker til dekning av utgifter til satelitt-telefonen, kort orientering om turen, inndeling i «langtur» og «kort-tur», opptelling av deltakere på dagens fredagslunsj og deltakernes valg av hovedrett dro vi i et minimum antall biler til utgangspunktet for turen. Det er en parkeringsplass på høyre side av vegen ut mot havna i Portman der hvor en stikkvei tar av opp mot en gammel militærforlegning.

Gruppa delte seg på midten i valg av kort eller lang tur. 7 valgte langturen som er på ca. 6,5 km og som inkluderer en del av den gamle romerstien mellom Portman og La Manga. 6 valgte den gamle varianten med start opp gjennom den gamle militærforlegningen og 1 deltaker gikk veien ned til havna og ventet der.

Forfriskninger ble som vanlig inntatt på «Gunnlaugs plass».

Alle kom velberget gjennom dagens strabaser og førstehjelpspakka forble uåpnet også denne gangen.

Dagens kulinariske og sosiale høydepunkt var som vanlig Fredagslunsjen. Denne gangen på «Casablanca» på blåstripa. Her ble vi 17 til bords inklusive feller og andre som ikke kunne delta på turen, men som gledet oss med sitt nærvær ved lunsjbordet! Som vanlig på dette etablissementet var maten velsmakende og servicen god.

Legger ved noen bilder som illustrasjon til det ovenstående. Ett fra utgangspunktet hvor vi var alle samlet, ett fra et utsiktspunkt på stien med utsikt mot Portman og havna og med litt av den praktfulle blomsterfloraen som dekor, ett fra rasten på «Gunnlaugs plass» og ett fra lunsjbordet hvor vår hjelpsomme vertinne overtok turleders jobb som fotograf.

Tekst og bilder: Helge Ødegård.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: