Invitasjon til fredagstur med Fjellgeitene 06.03.2020.


Emne: Invitasjon til fredagstur med Fjellgeitene 06.03.2020.

Kjære turvenner!

Under fredagslunsjen på «Venezia» sist fredag ble det foreslått å gå til «Fyret ved havna i Portman». Denne turen er ca. 7 km og går i vekslende terreng fra en parkeringsplass på høyre side av vegen ut mot havna i Portman tilbake langs vegen til vi tar av på «romerstien». Etter ca. 400 m langs denne 1000 år gamle steinsatte stien går turen langs åsen ut mot havna. De som velger en kortere variant går fra parkeringsplassen opp gjennom en gammel militær forlegning og kommer inn på samme stien som de som går langtur og følger denne ut til havna. Vi raster her før vi går langs vegen tilbake til bilene.

Vi møtes som vanlig på parkeringsplassen ved Grimangabygget før kl. 10:50. Etter innsamling av 1 euro pr. deltaker til dekning av utgifter til satellitt-telefonen, kort orientering om turen, inndeling i grupper for kort- og langtur og orientering om spisested for fredagslunsjen går turen i et minimum antall biler til parkeringsplassen ved vegen ut til havna i Portman. Ta med drikke og frukt eller annen påfyll av energi.

Fredagslunsjen er denne gangen lagt til «Casablanca» på blåstripa. Her er det avtalt valg mellom torsk eller snitzel som hovedrett og vi får husets forrett, dessert og kaffe inkludert for 12 euro pr. kuvert. Annen drikke er ikke inkludert. Det er også mulig å velge blant retter på spisekartet, men da til vanlig pris.

Feller og andre som ikke kunne være med å gå er hjertelig velkomne til å spise sammen med oss!

Vel møtt!

Hilsen Helge Ødegård (turleder).

Mobil +47 90058099

e-post: oedega

Satellitt-telefon 8821652401797 (kun til bruk i nødstilfeller)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: