Invitasjon til fottur med DNKLM’s turgruppe 28.02.2020.


Emne: Invitasjon til fottur med DNKLM’s turgruppe 28.02.2020.

Kjære turvenner!

Etter den hyggelige «byturen» sist fredag finner turleder å ville lede gruppen inn på de gamle oppgåtte stiene igjen. Her er det «Cala Reona» som står for tur. For å forsikre seg om at «Gloria» ikke hadde forårsaket skader som selv Fjellgeitene ikke kunne forsere, tok undertegnede en runde på stien mandag kveld. «Gloria» har satt merker etter seg, men ingen skade som kan stoppe oss Fjellgeiter.

Turen er på ca. 8km i variert terreng hvor mesteparten går langs middelhavskysten med start fra en idyllisk badestrand litt syd for Cabo de Palos. Vi går så over åsen til Mar Menor – siden og returnerer til parkeringsplassen ved Cala Reona.

Vi møtes som vanlig på parkeringsplassen ved Grimangabygget innen kl. 1050. Etter innsamling av 1 euro pr. deltaker, informasjon om turen og håndsopprekking for å sikre seg plass ved bordet på fredagslunsjen, drar vi i et nødvendig antall biler til Cala Reona. Avgang kl. 1100.

Vi vil også her arrangere en kort-tur for de som mener de ikke har dagsformen inne til å gå hele turen. Det er flere muligheter for en avkortet tur: En kan gå sammen med de som går langturen, men snu og gå tilbake til utgangspunktet når de måtte føle for det. Eller en kan gå i møte med de som går langturen og snu når de føler for det. Her må vi finne en leder for kortturen som er kjent i området.

Fredagslunsjen blir denne gangen enten på Freidura eller på Venezia på «Blåstripa». Vi regner med å få servert lunsj kl. 1500.

Med hilsen Helge Ødegård.

Mobil +47 90058099.

Satellitt telefonen 8821652401797. Kun til bruk i nødstilfeller.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: