Invitasjon til fredagstur med fjellgeitene 21.02.2020.


Emne: Invitasjon til fredagstur med fjellgeitene 21.02.2020.

Kjære turvenner!

Ved langbordet på «Resturante Marina» på «Blåstripa» sist fredag kom det forslag om en tur i fiskerlandsbyen Cabo de Palos. Denne turen har vært brukt tidligere i sommerhalvåret da DNKLM ikke er aktiv. Det var stort flertall for å gå denne turen nå. Så slik blir det!

Vi møtes som vanlig på parkeringsplassen ved Grimangabygget før kl. 1050, og etter innsamling av 1 euro pr. deltaker og orientering om turen, drar vi i et minimum antall biler til en parkeringsplass nede i sentrum av Cabo de Palos. Til høyre i rundkjøringen og like forbi den lokale politistasjonen.

Turen går herfra til kysten nord for byen og følger strandpromenaden sydover mot fyret. De som velger kort-tur trenger ikke å gå opp til fyret, men følger veien forbi denne høyden. Videre går vi sammen langs stranden mot havna og rundt havnebassenget. Vi går da forbi parkeringsplassen hvor vi har bilene. Her kan kort-turen avsluttes, mens de som går lang-tur fortsetter langs havnebassenget og gjør en sving opp i byen, rundt en liten park og tilbake til bilene. Total lengde på denne turen er ca. 8 km.

For at feller og andre som ikke kan være med å gå likevel skal kunne delta på felleslunsjen blir det igjen gjort avtale med Marina restauranten. Vi regner med å være tilbake tidligere denne fredagen slik at vi bestiller til kl. 1500.

Med hilsen

Helge Ødegård (turleder).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: