Styrets -bli medlem- kampanje


 

Styrets» bli medlem» kampanje

Det har aldri vært enklere å «bli medlem» i Den norske klubben La Manga.

På klubbens hjemmeside finner du «bli medlem» fanen, her utfylles innmeldingsskjema med dine personopplysninger og lenger nede på innmeldings skjemaet finner du også klubbens bankkonto for kontingentbetaling som går til norsk bank (DNB). Innmeldingsskjema sendes digitalt direkte til vår kasserer, og innbetalt kontingent blir registrert i vårt medlems arkiv.

Og hva får du igjen for ditt medlemskap i DNKLM:

Du kan delta på alle kubbens aktiviteter, som er Boccia, Dart, Quiz, visekvelder, sjakk, buss/opplevelsesturer, medlemskvelder og organiserte fjellturer. Alle disse aktiviteter gir klubben deg en økonomisk støtte, som alltid er høyere, enn om du ikke er medlem.

Klubben har også et stort lager av hjelpemidler, så som; rullestoler, gåstol, rullatorer, krykker osv. som leies ut gratis til medlemmer og mot en avgift for ikke medlemmer.

Være et positivt medlem som ønsker å påvirke at klubbens formål som er å skape trivsel, samt støtte og fremme fellesskapet.

Men sist, og ikke minst, har du som medlem stemmerett på klubbens generalforsamling og du kan være med å påvirke klubbens arbeid og prioriteringer.

Styret ønsker alle nye medlemmer velkommen i Den norske klubben La Manga.

 

For styret;

Bjarne Einar Lihaug/leder

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: