Referat fra fredagstur med Fjellgeitene 07.02.2020.


Emne: Referat fra fredagstur med Fjellgeitene 07.02.2020.

Kjære turvenner!

Vi har denne fredagen gjennomført en av de mest populære turene i vårt repetoar, nemlig til Kanonene. Hele 15 spreke turgåere møtte opp på parkeringsplassen ved Grimangabygget, og med 3 som møtte på parkeringsplassen oppe på åsen hvor turen starter fra, ble vi totalt 18 som dro i veg med Kanonene som mål.

10 gikk langturen gjennom skogen og opp «monsterbakken», 1 gikk solo til «hytta vår» i skogen og returnerte derfra til bilene, mens 7 andre gikk vegen opp til målet. Alle 17 som besøkte kanonene denne flotte fredagen gikk vegen tilbake til bilene etter en velfortjent rast. De fleste benyttet også anledningen til å sikre seg digitalt lagrede minner fra kanonene og omkringliggende herligheter. I februar måned er det også at den gedigne blomsterfloraen i naturen her slår til for fullt. Vel verd å få festet til mobil-lageret.

Elles var det flere som hadde GPS’en i virksomhet og vi ble enig om at de som hadde gått langturen hadde tilbakelagt 7,5 km, mens de som gikk kort-tur ikke var langt etter med 6,4 km.

Bortsett fra en liten rift i en arm ble det ikke rapportert skader av noen art.

Fredagslunsjen ble også denne gangen lagt til Pizzeria Di Mare i havna Tomas Maestre. Her ble vi 15 til bords og også denne gangen ble det bestilt fra spisekartet og oppgjort hver for oss (family 1, family 2, osb.)

Legger ved noen bilder som illustrasjon til det overstående.

Ett hvor alle var samlet på parkeringsplassen der vegen til Llano del Beal tar av fra vegen til Portman. Ett fra en liten rast ved «hytta vår» i skogen straks før inngangen til «monsterbakken». Ett fra starten på nedturen fra kanonene gjennom den praktfulle porten som bærer anleggets fulle navn: «Bateria de Cenizas» eller «kanonene på askefjellet» som vi ville ha sagt. Til slutt den viktige sosiale finalen på fredagsturene: Fredagslunsjen!

Tekst og foto: Helge Ødegård (assistert av «Rafa» på siste bilde)

Neste tur blir «Hopremasa,» enstemmig foreslått av turleder.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: