Nyhetsbrev fra Sjømannskirken i Torrevieja


Søndag ble Anita Dalehavn innsatt som vår nye Sjømannsprest og daglige leder. Utenlandssjef Jan Tommy Fosse ledet innsettelsen, og det ble en høytidelig og fin gudstjeneste med fullsatt kirke. Vi ønsker Anita og hennes mann, Knut Laasbye, hjertelig velkommen til Torrevieja, og gleder oss til å bli bedre kjent med dere. På bilde ser vi fra venstre: Jan Tommy Fosse, Knut Laasbye, Anita Dalehavn, Tone Marit H. Dyrkolbotn, og Randi Veines (kirkerådsleder)

Sesongen er i gang for fullt, og vi gleder oss til å møte mange av dere på kirken i dagene som kommer. Her kommer en liten oversikt over ukas program:Torsdag kl. 13.00 Brunch. (€10)
Torsdag kl. 19.00 Strikkekafe.
Fredag  kl. 19.30 Ungdomsklubben Upstairs.
Lørdag  kl. 13.00 Grøt.(Voksen €5, barn €3)
Søndag kl. 15.00 Supersøndag m.karnevalsgudstjeneste (kl.17.00)
Du finner hele programoversikten ved å trykke her.

Supersøndag og karneval


Kommende søndag er det mye spennende som skjer på kirken!!
Vi begynner med grillbuffet kl.15.00 (Barn 3€, voksen 5€)
Spennende trylleshow kl. 16.00
Karnevalsgudstjeneste kl. 17.00
Velkommen til en artig dag på kirken for store og små.
( og du: det er lov å kle seg ut 🙂

PÅSKELOTTERI

Årets påskelotteri er i gang. Arbeidsgruppen, som jobber iherdig hver onsdag her på kirken, har laget nydelige gevinster som dere ser på bildet. Lodd selges på kirken i åpningstiden, men du kan også kjøpe lodd (€1 pr lodd) ved å vippse til : 64840 (husk å merk innbetaling med mobilnr og «påskelotteri»

Kom på vårens første konsert med Duo Cordoba. Tirsdag 18. febr. Konserten har overskriften: ”Uten grenser” og byr på en musikalsk rundreise gjennom ulike tidsepoker og ulike verdensdeler. Gled deg til en konsert med lett og melodiøs musikk i solospill og samspill!
Du kan forøvrig se hele vårens kulturprogram ved å klikke her.

Fortell en venn om nyhetsbrevet!
Trykk her og del linken med de som kan være interesserte i å melde seg på nyhetsbrevet til Sjømannskirken i Torrevieja 🙂

Sjømannskirken i Torrevieja er avhengig av dine gaver. Kirken har et stort aktivitetsnivå med tilbud til både unge og eldre. Det er ukentlige aktiviteter for barn og unge. Sjømannskirken har også et stort og viktig diakonalt arbeid. Du kan bidra økonomisk ved å klikke på lenken under. Takk for din gave 🙂
Gi gave

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: