Referat fra fredagstur med Fjellgeitene 31.01.2020.


Emne: Referat fra fredagstur med Fjellgeitene 31.01.2020.

Hei igjen gode turvenner!

Nok en vellykket tur med DNKLM’s Fjellgeiter. Denne fredagen ( 31.01.2020) møtte 16 sprekinger på parkeringsplassen ved Grimangabygget for å gå dagens tur som var «Fyret ved havna i Portman».

Været var helt perfekt med 20 grader og fin sol og etter innsamling av 1 euro pr deltaker til dekning av utgifter til vår nyanskaffede satelitt-telefon bar det i veg i et minimum antall biler til utgangspunktet for turen som var en parkeringsplass på vegen ut mot havna i Portman. Her var det allerede 5 personer med bosted i Cabo de Palos og nærområde oppmøtt slik at vi ble totalt 21 deltakere med fordeling 13 på langtur og 8 på kortturer.

Langturen er på ca. 6,5 km og kortturen valgfritt fra 1 til 4 km. Det er ikke rapportert om uhell eller problemer av noen art, så turleders førstehjelpspakke forble uåpnet også denne turen.

Legger ved noen bilder som illustrasjon: Ett fra parkeringsplassen på vegen ut mot havna der vi var alle samlet. Ett fra første vanningspause på langturen etter å ha forsert oppstigningen fra «Romerstien» til turens høyeste punkt. Ett fra rast med inntak av drikke og diverse energitilskudd på «Gunnlaugs plass». Her med utsikt til Fyret som er turens mål og som vanlig ett bilde fra langbordet på Di Mare hvor vi ble 20 gjester inkludert feller og noen andre som ikke kunne delta på turen.

På Pizzeria Di Mare spiser vi alacarte, og alle fant retter som falt i smak. Det var god stemning rundt bordet og med litt overbærenhet når det gjaldt serveringspersonalets lettere forvirring/mangel på tilstedeværelse beholdt vi det gode humøret som fredagslunsjene er kjent for i miljøet her i vårt jordiske paradis.

Tekst og bilder: Helge Ødegård (leder for fotturene).

En kommentar til «Referat fra fredagstur med Fjellgeitene 31.01.2020.»

  1. det er positivt med sattelittelefon,men jeg anbefaler alle til å registrere telefonnr

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: