Referat fra fottur med fjellgeitene 24.01.2020


Emne: Referat fra fottur med fjellgeitene 24.01.2020

Kjære turvenner og andre venner på La Manga og i verden for øvrig!

Denne fredagen gikk turen «Cabezaen rundt» med start fra vannpostene ovenfor Los Belones. Vi var 15 sprekinger som stilte til start, 12 for å gå hele turen og 3 som valgte en kortere versjon under ledelse av Peter.

Vi møttes som vanlig på parkeringsplassen ved Grimangabygget og etter innsamling av 1 euro per deltaker til dekning av utgifter til satelitt-telefonen dro vi i et minimum antall biler til utgangspunktet ved vannpostene. Her var allerede 2 ivrige turgåere møtt opp slik at vi ble hele 17 på tur denne fine fredagen.

Legger ved noen bilder til illustrasjon. Ett bilde som er tatt på et utsiktspunkt ved Middelhavsstranden hvor de som gikk langturen er avbildet. Ett som viser turgåere på stien langs stranden før oppstigningen mot Cabezaen og ett bilde fra langbordet på Pizzeria Di Mare i Puerto Tomas Maestre. Her ble vi 19 til bords inkludert feller og turgåere som av forskjellige grunner ikke kunne være med å gå denne fredagen. Vi fikk fritt valg på menykartet og fikk betale etter konsum etter prinsippet «family 1, family 2 osv.»

Takker alle for en fin tur og en hyggelig fredagslunsj!

Tekst og bilder Helge Ødegård (turleder).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: