Invitasjon til tur med Fjellgeitene 24.01.20


Emne: Invitasjon til tur med Fjellgeitene 24.01.20

Hei på dere!

Jeg har den glede å kunne invitere alle turvenner, nye og mer erfarne, til en frisk fottur i vårt herlige turområde. Denne kommende fredagen er det, etter ønske fra deltakere sist fredag, en av våre mer krevende turer som står for tur, nemlig «Cabezaen rundt». Denne turen går fra vannpostene ovenfor Los Belones, starter mot venstre, dvs. medurs, går i ganske flatt terreng mot La Jordana, opp veien til Cobaticas , ned mot middelhavsstranden til naturparken Calblanque, følger stien langs stranden før vi tar opp fjellsiden mot sydsiden av Cabeza de la Fuente. Ta på godt fottøy og ta med drikke og litt å bite i.

Vi møter på parkeringsplassen ved Grimangabygget kl. 1050 og er klar for avgang kl. 1100. Vi samler inn 1 euro pr deltaker til dekning av utgifter til satellitt-telefonen. Denne befinner seg i turleders ryggsekk og skal kun brukes i nødstilfeller. Nummer til denne telefonen er 8821652401797.

Det vil også bli arrangert en kortere tur hvis noen føler de ikke bør gi seg i kast med oppstigningen rundt fjellet. Det finnes en parkeringsplass med hvilebenker ved Turistinformasjonen på Cobaticas. Derfra kan en gå ned til middelhavsstranden og tilbake samme veien om ønskelig.

Det blir lunsj på Di Mare kl. 1500. Vi spiser alacarte og betaler hver for oss.

Vel møtt!

Helge Ødegård (turleder)

mobil 0047 90058099

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: