Referat fra tur med fjellgeitene 17.01.20


Emne: Referat fra tur med fjellgeitene 17.01.20

Hei og godt nytt turår til alle mine turvenner!

Denne fredagen var vi 11 glade sprekinger som møtte på parkeringsplassen ved Grimangabygget for å gi seg i kast med dagens tur. Vi hadde valgt å gå til vindmøllene på åsen ovenfor La Union, en tur med vekslende topografi, gjennom Parque Minero med sin gruvehistorie og vekslende vegetasjon langsmed stiene.

Etter en kort orientering om turen og innkassering av 1 euro per deltaker til dekning av utgifter til satelitt-telefon la vi i veg i et minimum antall biler til parkeringsplassen ovenfor jernbanelinja i La Union. Denne gangen kom vi til avstengte gater og masse omkjøringer i byen grunnet et sykkelløp som arrangeres her hvert år. Men vi kom frem uten større problemer!

Legger ved noen bilder fra turen. Bilder sier ofte mer enn ord i denne sammenheng. En ser iallfall ansikter som smiler, nydelig vær og utsikt over flott natur:

Ett bilde er fra avsatsen med hvilebenker og et kapell som også hører med til historien i området. Ett bilde fra stien vi valgte å gå nedover fra vindmøllene (Gerd’s sti), ett fra turen nedover hvor veien er skåret inn i fjellsiden og endelig ett fra langbordet på Pizzeria Di Mare hvor vi ble 14 til bords inkludert feller og andre som ikke hadde anledning å delta på turen. Nydelig mat og god stemning ved bordet. Et lite minus oppstod da vi skulle betale. Turleder fikk den store skjelven da han ble presentert en felles regning, med roet seg da vi fikk omgjort denne til inviduell (familie) belastning etter konsum !!

Med hilsen og takk for en fin tur, uten stavbrekk eller andre skader

Helge Ødegård (turleder).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: