Invitasjon til gåtur med DNKLM’s fjellgeiter fredag den 06.12.2019.


Emne: Invitasjon til gåtur med DNKLM’s fjellgeiter fredag den 06.12.2019.

 Grunnet siste dagers regnvær og regn meldt helt frem til torsdag morgen, regner jeg det tryggest å foreslå «Fyret ved havna i Portman» som turmål denne fredagen.

Vi samles som vanlig på parkeringsplassen ved Grimangabygget før kl. 1050, og etter innsamling av 1 euro pr. deltaker til dekning av utgifter til satelitt-telefon, orientering om turen og eventuell korttur samt opptelling for fredagslunsjen drar vi i et minimum antall biler til en parkeringsplass nedenfor porten til den gamle militærforlegningen på vegen ut mot fyret ved Portman.

Hovedrett ved felleslunsjen på Casablanca er valg mellom torsk og snitzel. Elles får vi forrett, dessert og kaffe. Annen drikke er ikke inkludert i den faste prisen på 12 euro pr. kuvert. Det kan elles spises alacarte.

Det kan stilles forslag til annet turmål etc. ved oppmøte på fredag eller på telefon 0047 90058099 og siden dette er siste fottur jeg har anledning til å lede dette året, vil jeg ønske alle turvenner en god jul og vel møtt til nye turer i det nye året.

Med hilsen

Helge Ødegård (Turleder).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: