Referat fra fredagstur med Fjellgeitene 29.11.2019.


Emne: Referat fra fredagstur med Fjellgeitene 29.11.2019.

Kjære alle turvenner på La Manga og i verden for øvrig!

Vi var ikke så mange som møtte til start på parkeringsplassen ved Grimangabygget denne fredagen, den 29.11.2019, og vi kan ikke skylde på været.

Det var sol fra skyfri himmel og 20 varmegrader. Helt perfekt vær for turgåing! Vi ble 4 deltakere som lastet opp i en bil og dro i veg mot målet for denne turen som var vindmøllene ovenfor den gamle gruvebyen La Union.

Det ble som vanlig en liten rast ved kapellet midtveis opp mot vindmøllene med fotografering og inntak av litt drikke og annen forfriskning. Da en spansk dame, som også rastet her med familie, sa seg villig til å stille som fotograf fikk også turleder Helge bli med på vedlagte foto denne dagen.

Opp mot vindmøllene valgte alle å gå «Gerd’s sti» opp mot toppen og etter en rast med obligatorisk fotografering ble det gått ned den gamle stien på berget langs åskanten.

Det var flere som hadde andre gjøremål tidlig på dagen og ikke kunne delta på turen, men som ville delta på fredagslunsjen på Casablanca restaurant på «blåstripa». Her ble vi 8 til bords.

Legger ved noen bilder som illustrasjon: Ett fra platået ved kapellet, ett fra toppen ved vindmøllene og ett fra lunsjbordet på Casablanca. Her ble det oppdaget en glipp i bestillingen, men det taklet den alltid så smilende innehaver og hennes betjening på en profesjonell måte.

Med takk til deltakerne for en fin tur og til restauranten for god mat og service!

Tekst og bilder

Helge Ødegård (turleder)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: