Invitasjon til ny tur med Fjellgeitene 29.11.2019.


Emne: Invitasjon til ny tur med Fjellgeitene 29.11.2019.

Tjohei og hopp igjen!!

Det inviteres til ny tur med DNKLM’s fottur-gruppe fredag den 29.11. 2019.

Vi prøver igjen! Sist fredag regnet / blåste turen bort. Vi går den planlagte turen til vindmøllene på åsen ovenfor La Union. Vi møtes som vanlig på parkeringsplassen ved Grimangabygget kl.1050. Her blir det innsamling av 1 euro pr. deltaker til dekning av utgifter til satelitt-telefonen, en kort orientering om turen og om fredagslunsjen. Det er få restauranter i vårt område som er åpne nå som det er lav-sesong med ferieavvikling, men vi har, som alltid,et godt alternativ i Casablanca på blåstripa.Her blir det valg mellom lammekoteletter og laks som hovedretter. Elles som vanlig får vi forrett (husets komposisjon), dessert (valg mellom frukt, karamellpudding og ostekake) og kaffe. Alt til den hyggelige pris av 12 euro pr. kuvert. Annen drikke er ikke inkludert.

Vi drar i et minimum antall biler til en parkeringsplass straks ovenfor jernbanelinja i La Union. Det vil bli arrangert en kort-tur der deltakerne selv kan bestemme hvor langt opp de vil gå for så å returnere samme vegen som de gikk opp.

Langturen opp til møllene har valg mellom to stier , en bratt og kortere på hardt underlag og en litt flatere med noe mer vegetasjon langsmed.

Håper på godt turvær og passe temperatur. Ta med godt med drikke og litt frukt eller annet energitilskudd.

Vel møtt!

Hilsen Helge Ødegård (turleder).

Mobil: 0047 90058099.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: