Invitasjon til ny tur med Fjellgeitene 22.11.19


Emne: Invitasjon til ny tur med Fjellgeitene 22.11.19

Tjohei og hopp!

Det inviteres til ny tur med DNKLM’s fottur-gruppe fredag den 22.11.2019!

Denne fredagen går turen til vindmøllene på åsen ovenfor La Union. Vi møtes som vanlig på parkeringsplassen ved Grimangabygget kl.1050. Her blir det innsamling av 1 euro pr. deltaker til dekning av utgifter til satelitt-telefonen, en kort orientering om turen og om fredagslunsjen. Det er få restauranter som er åpne nå som det er lavsesong med ferieavvikling, men vi har, som alltid, et godt alternativ i Casablanca. Her blir det valg mellom lammekoteletter og laks som hovedretter. Elles som vanlig får vi forrett (husets komposisjon), dessert (valg mellom frukt, karamellpudding og ostekake) og kaffe. Alt til den hyggelige prisen 12 euro pr. kuvert. Annen drikke er ikke inkludert.

Vi drar i et minimum antall biler til en parkeringsplass straks ovenfor jernbanelinja i La Union. Det vil bli arrangert kort-tur der deltakerne kan bestemme hvor langt opp de vil gå for så og returnere samme vegen som de gikk opp. Langturen opp til møllene har valg mellom to stier, en bratt og kort på hardt underlag og en litt flatere med noe mer vegetasjon langsmed.

Håper på godt vær og passe temperatur. Ta med godt med drikke og litt frukt eller annet tilskudd av energi.

Vel møtt!

Med hilsen: Helge Ødegård (turleder)

Mobil: 0047 90058099.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: