Referat fra fredagsturen med fjellgeitene 15.11.19


Emne: Referat fra fredagsturen med fjellgeitene 15.11.19

Hei igjen!

Jeg lovet en «kanontur» etter forslag fra en deltaker ved lunsjbordet sist fredag. Både vær og tilhøva for øvrig lå godt til rette for en fin tur opp til kanonene på Sierra de Cinezas. Oppmøtet på parkeringsplassen kunne vært bedre, men de som møtte var desto mer giret på å følge opp DNKLM’s lange tradisjon på å samle flest mulig til turgåing i vårt flotte nærmiljø.

12 sprekinger møtte opp til vanlig tid og inndelingen i kort- og langtur viste 4 + 8. Alle oppmøtte ville delta på lunsjen på Casablanca etter endt tur.

De 4 som ønsket å gå kort-turen gikk sammen med de andre gjennom skogen opp til «hytta vår», og etter en fortjent hvil gikk de tilbake til bilene og ventet der på de som gikk langtur. Else Sørensen ledet kort-turen.

De 8 enda sprekere fortsatte opp «monsterbakken», inn på bilvegen og opp til kanonene. Her ble det inntatt medbrakte forfriskninger og mange benyttet anledningen til fotografering av den flotte utsikten over middelhavsstranden, Cabo de Palos og Mar Menor med La Manga stripa langt der ute.

Legger ved noen bilder som illustrasjon: Ett fra parkeringsplassen ved avkjørelsen til Llano del Beal der alle var samlet, ett fra rasten ved kanonene, ett som viser en del av utsikten fra Sierra de Cenizas og ett fra lunsjbordet på Casablanca hvor vi var 14 til bords inkludert to feller som ikke kunne være med å gå turen. Det ble servert god mat og det var god stemning rundt bordet.

Jeg kommer tilbake med invitasjon til ny tur på tirsdag.

Tekst og bilder: Helge Ødegård.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: