Invitasjon til fottur med Fjellgeitene 15.11.19


Emne: Invitasjon til fottur med Fjellgeitene 15.11.19

Invitasjon til fottur i DNKLM’s regi fredag den 15.11.2019.

Jeg gleder meg fortsatt til å lede denne gruppen på turer i vår flotte natur. Denne fredagen, den 15.11.19, er det ytret ønske om å gå til kanonene på Bateria de Cenizas. Det blir langtur gjennom skogen og korttur som vanlig opp bilveien. Har vært på befaring på stien gjennom skogen i dag og her er ikke noen skader etter «Gota Fria» som ikke fjellgeiter forserer med letthet.

Vi møtes på parkeringsplassen ved Grimangabygget før kl. 10:50 og etter innsamling av 1 euro per deltaker til dekning av utgifter til vår satellitt-telefon, orientering om turen og diverse ang. fredagslunsj. Jeg vil prøve en liten vri denne gangen for å se hvordan dette slår til. Vi er i det siste ikke helt samstemt hva angår smak og behag når det gjelder lunsjmat. Jeg har fortsatt prioritert Casablanca, og her blir det valg mellom torsk og indrefilet av svin (m/ peppersaus) som hovedrett. Det nye er at jeg foreslår at de som ikke ønsker noen av nevnte retter kan enten spise alacarte på CB eller gå som gruppe til Sol y Sombra, hvor innehaver ikke vil ha problemer med å servere en gruppe på, la oss si, 10 personer. dette kan vi komme tilbake til før vi drar ut på tur.

Kom gjerne med ditt syn på denne «vrien» til mobil 0047 90058099 eller på e-post til oedega.

Med hilsen

Helge Ødegård.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: