Referat fra fredagstur med fjellgeitene 08.11.19


Emne: Referat fra fredagstur med fjellgeitene 08.11.19

Hei igjen kjære turvenner!

Jeg kan, med litt overbærenhet og en smule velvilje, gratulere DNKLM med nok en fin fredagstur. Denne gangen var det «Fyret ved havna i Portman» som stod for tur. Denne er ca 7 km og går fra en parkeringsplass på høyre side av vegen ut mot fyret, langs vegen tilbake mot rundkjøringen og inn på den gamle romerstien opp mot fjellovergangen mot Mar Menor, følger denne ca. 400 m og kommer inn på en sti langs åsryggen ut mot fyret. Etter et par km. langs åsryggen i noe kupert terreng kommer en inn på en noe bredere sti ut mot fyret.

Kortturen gikk fra parkeringsplassen opp gjennom en nedlagt militærforlegning og langs den ovenfor beskrevne brede sti ut mot fyret hvor vi treffes med de som gikk langturen til en hyggelig rast på en lun plass med utsikt til fyret og mot byen Portman.

Vi var 6 som gikk langtur og 3 som gikk kort-tur. Kortturen ble ledet av Else og Peter.

Legger ved noen bilder fra turen og fra fredagslunsjen: Ett fra første vanningspausen i en åpen plass i skogen på en høyde etter at vi forlot romerstien, ett fra et utkikkspunkt på stien ut mot kysten med sikt til Portman og havneområdet der, ett fra rasten straks opp for fyret ( Gunnlaugs Plass) og til slutt et bilde fra langbordet på Casablanca hvor vi fikk nydelig fisk eller kjukling i karry-saus.

Vi ble hele 15 til bords inkludert venner og feller som ikke kunne være med på turen denne fine fredagen.

Det ble foreslått å gå til kanonene neste fredag. Det skal bli «kanontur»!

De som reiser hjem til Norge før neste fredag ønskes god tur hjem og en fin julefeiring!

Tekst og bilder: Helge Ødegård (turleder).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: