Invitasjon til fottur i DNKLM’s regi fredag den 08.11.19.


Hei igjen og velkommen til nok en fottur i vårt fantastiske nærområde.

Ved lunsjbordet på Casablanca sist fredag ble det foreslått å gå til fyret ved Portman. Da blir det langtur med innskutt del av «romerstien» og korttur fra parkeringsplassen på høyre side av vegen ut mot havna / fyret i Portman, opp gjennom den nedlagte militære forlegningen og inn på den så inngåtte stien gjennom skogen ut mot fyret.
Vi møter opp på parkeringsplassen ved Grimangabygget innen kl. 1050, og etter innsamling av 1 euro pr deltaker til dekning av utgifter til satellitt-telefonen, kort orientering om turen og opptelling til lunsjen på Casablanca, går turen i et nødvendig antall biler til ovenfor nevnte parkeringsplass på vegen ut mot havna i Portman.
Til lunsjen denne fredagen blir det valg mellom Fisk: Lubina ala Plancha og kjøtt: chicken curry (kylling i karrysaus) som hovedretter. Elles som vanlig forrett, dessert og kaffe inkludert for 12 euro. Annen drikke er ikke inkludert.
Lunsjen blir bestilt til kl. 1500.
Ta med drikke og litt energitilskudd. Vi legger inn stopp underveis for å ha oversikt på deltakerne, og en samling ute på «Gunnlaugs plass» ved fyret før hjemturen.
Med hilsen
Helge Ødegård (turleder).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: