Et lite referat fra visekvelden> Nok en gang ble viseaften en stor suksess, 50 sang og musikkglade medlemmer av den norske klubben tilstede på La Manga Norte. denne gangen ble det plass til noen vitser fortalt av Espen og Rolf. Stor takk til > Arne for gåtene, oppgavene som engasjerer alle tilstedeværende. > Sangene var også denne gang en blanding av norske, svenske og > engelske svisker fra 50 -60 tallet. Også en stor takk til Walter som tar > seg bryet med å rigge opp et helt musikkanlegg for anledningen. > Alt i alt et meget vellykket arrangement. 😊👍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: