Invitasjon til ny tur med DNKLM’s fjellgeiter fredag den 01.11.19.


Emne: Invitasjon til ny tur med DNKLM’s fjellgeiter fredag den 01.11.19.

 Kjære venner av fotturgruppa i DNKLM!

«Hopremasa» var navnet på en malings- og kjemikalie-fabrikk ved en sidevei straks forbi Belhogar møbelforretning. Denne har fått navnet sitt i historien som den lengste av turene i gågruppens repertoar med utgangspunkt fra en parkeringsplass straks ovenfor denne nedlagte fabrikken.

Turen er på ca.9,5 km i vekslende terreng uten de helt store utfordringene og går over åsen mellom Mar Menor til middelhavskysten, langs kysten sydover i parkområdet Calblanque, rundt noen saltsjøer og tilbake over åsen til utgangspunktet.

Det vil også bli arrangert en kortere tur for de som ønsker det. Denne går samme traseen over åsen til middelhavsstranden men snur her og returnerer til utgangspunktet.

Vi møtes som vanlig på parkeringsplassen ved Grimangabygget senest kl. 1045 og etter en kort orientering om turen og opptelling til fredagslunsjen på Casablanca, laster vi opp i et nødvendig antall biler og drar til utgangspunktet. Avgang kl. 1100.

Restauranten Casablanca byr på valg mellom Snitzel og Laks som hovedretter. Her er husets forrett, kaffe og dessert inkludert i den faste prisen på 12 euro. Annen drikke kommer i tillegg.

Jeg minner om at vi samler inn en euro pr. deltaker til dekning av utgifter til en satellitt-telefon.

Værmeldingen sier sol og 23 grader, dvs. strålende turvær! Ta med godt med drikke og litt annet energipåfyll. Godt humør er en selvfølge!

Vel møtt!

Hilsen Helge Ødegård.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: