Referat fra fredagstur med fjellgeitene 25.10.19.


Emne: Referat fra fredagstur med fjellgeitene 25.10.19.

 Hei alle fjellgeiter, unge og eldre, og takk for følget på turen sist fredag!

Det var bra oppmøte på parkeringsplassen ved Grimangabygget 25.10.2019. Hele 17 sprekinger med godt humør og sol i blikk gjorde seg klar til å gå en av de fineste turene på vårt repertoar, nemlig den som er kalt «Cala Reona» etter den fine bukta sydvest for Cabo de Palos som er startsted for denne turen.

Turen er på ca. 7,5 km og går i varierende topografi langs fjellsiden ved middelhavsstranden, over åsen mot Mar Menor og tilbake til Cala Reona. Stiene var en del utvasket etter uværet » Gota Fria» tidligere i høst, men farbart for fjellgeiter!

Turleder samlet inn penger til dekning av utgifter vedrørende innkjøp og drift av en satellitt telefon, 1 euro pr. deltaker pr. tur.

Etter en kort orientering om turen og om fredagslunsjen på Casablanca, dro vi i et nødvendig antall biler til startstedet for denne turen. Det ble tatt opp forslag til en korttur for de som ønsket det. Det ble til at 3 deltakere gikk samme stien langs Middelhavet som hovedgruppa frem til rasteplassen på en gammel kanonstilling og returnerte derfra tilbake til utgangsstedet. 1 deltaker gikk seg «luffetur» i området ved Cala Reona.

Alle kom fra strabasene uten men av noen art og førstehjelpspakningen forble også denne turen uåpnet!

Legger ved noen bilder fra turen: Ett fra starten fra Cala Reona, ett fra rasteplassen på den gamle kanonstillingen og ett fra fredagslunsjen på Casablanca. Her ble vi 13 til bords og som vanlig ble det servert delikate retter av effektive og smilende servitører.

Turleders forslag til tur neste fredag ble godt mottatt og da blir det «Hopremasa» hvis været tillater. Denne turen er den lengste i vårt repertoar, ca. 9,5 km uten de helt store utfordringene hva topografi angår. Kommer tilbake med invitasjon kommende tirsdag på klubbens nettside.

Tekst og bilder: Helge Ødegård.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: