Invitasjon til ny tur med fjellgeitene 25.10.2019.


Emne: Invitasjon til ny tur med fjellgeitene 25.10.2019.

Hei! Jeg har den glede å invitere nye og veletablerte fjellgeiter til ny tur i vår skjønne natur! Jeg glemte å spørre lunsjgjestene sist fredag til råds for hvor neste tur skulle gå, så jeg tar sjansen på Cala Reona kommende fredag. Jeg tar en tur der for å sjekke forholda etter siste regnvær, men regner med at den er grei. En korttur kan kanskje bli å luffe rundt i Cabo de Palos? Vi kommer tilbake angående dette.

Som vanlig møter vi opp på parkeringsplassen ved Grimangabygget kl. 1045 og etter innkreving av 1 euro til dekning av satellitt telefonen, orientering ang. turen og påmelding til fredagslunsjen på Casablanca ( Torsk eller Spareribs til hovedrett) går turen i et minimum antall biler til parkeringsplassen ved Cala Reona. Fredagslunsjen blir servert kl. 1500.

Alternativ tur tar vi opp før start hvis forholdene tilsier det.

Jeg ønsker alle vel møtt og ser frem til nok en fin tur!

Hilsen Helge.

Mobil 0047 90058099.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: