Referat fra Fjellgeitenes tur 11.10.2019.


Emne: Referat fra Fjellgeitenes tur 11.10.2019.

Kjære alle gode turvenner og alle som følger oss via nettsida vår!

Her er et kortfattet referat fra turen til Vindmøllene fredag den 11/10-19.

Hele 30 sprekinger stilte til start på parkeringsplassen ved Grimangabygget. Her var mange kjenninger fra tidligere sesonger og gledelig også noen nye. Det setter jeg stor pris på.

Etter en kort orientering om turen og opptelling av gjester til fredagslunsjen dro vi i et minimum antall biler til La Union, til en parkeringsplass opp mot Parque Minero. La Union er fra gammelt av en gruveby, og Parque Minero er del av museet som viser en oppgradert del av gruvedrifta som var hovednæringen i området fra gammelt av.

En deltaker bosatt nærmere Cabo de Palos ble plukket opp underveis slik at vi ble hele 31 turgåere denne fine fredagen. Trass høy temperatur, og for noen mangel på akklimatisering, gikk turen uten problemer av noen art.

Legger ved noen bilder som illustrasjon til det ovenstående:

Ett fra platået ved gruvekapellet hvor det var litt skygge og en fin bris, ett oppe ved vindmøllene med fjellgeiter i spredt orden, ett fra nedturen hvor en del hadde tatt en pause og ventet på flere av turfølget. Sist, men ikke minst, ett fra restauranten Casablanca på blåstripa hvor vi ble 20 til bords til den alltid så hyggelige fredagslunsjen. Her ble vi, som alltid, traktert med velsmakende retter av en hyggelig betjening. Det ble litt ventetid på serveringen grunnet nærmest fullsatt restaurant, men hva gjør det når en er i slikt hyggelig og sosialt selskap?

På spørsmål fra undertegnede ble det foreslått å gå «Cabezaen rundt» neste fredag. Det var ingen motsigelser til dette forslaget, så «Cabzaen rundt» blir det! Vi skal også arrangere en kort-tur for de som måtte ønska det. Det blir sendt ut en invitasjon angående dette over helga.

Med hilsen fra en blek, men dog fattet, turleder

Helge Ødegård.

En kommentar til «Referat fra Fjellgeitenes tur 11.10.2019.»

  1. Flott tur Helge. Denne har jeg planlagt før du kom også med bespisning og den fulte du helt. Takk Helge jeg var fornøyd

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: