FJELLTUREN 04.10.19


Emne: FJELLTUREN 04.10.19

OPPSUMMERING AV FJELLTUREN 04.10.2019 OG INVITASJON TIL NESTE TUR.

Totalt 34 personer møtte opp på den vanlige møteplassen for å være med på vår tradisjonelle fjelltur på La Manga,og en person hadde dratt i forveien så vi var altså hele 35 deltagere. Været var fortsatt strålende og det var varmt og nesten vindstille På grunn av det varme været endret vi turvalg og bestemte oss for å gå opp til kanonene i stedet for rundt Cabeza. Det var heldigvis nok biler slik at alle fikk skyss. Da vi denne gangen var så mange ble vi enige i og fordele oss på 2 restauranter for lunsjen etter turen og da valgte 20 personer Marios, mens de øvrige bestemte seg for Casa Blancha.

Turen startet fra parkeringsplassen ved veien på tur til Portmann. 3 personer valgte å gå grusveien opp til kanonene da denne er litt kortere og ikke så bratt. Vi andre valgte å gå stien gjennom skogen slik at vi slapp unna sola i perioder og det var behagelig. Imidlertid ble vi mer enn varm nok etter å ha tilbakelagt «monsterbakken» som er ganske bratt. Siste del av turen opp var på grusveien. Heldigvis var det en liten bris som møtte oss når vi kom opp til kanonene, så der kunne vi nyte fantastisk utsikt over Middelhavet og innta diverse medbrakte forfriskninger. Vi valgte å gå grusveien nedover. Både stien gjennom skogen og grusveien var betydelig preget av flommen! Det tok litt tid før alle hadde kommet seg ned til parkeringsplassen og vi kunne sette kursen hjemover og samle oss rundt lunsjbordene. Heldigvis ingen skadede på turen ! Det tok ca 7 timer før vi var ferdig og vi var alle kjempefornøyd med både turen og lunsjen etterpå. Stemningen var i hvert fall svært god på Marios !

NESTE TUR 11 OKTOBER!

Et av ønskene for neste tur var Vindmøllene, men hvis det ikke er for varmt er jo turen rundt Cabeza også et alternativ. Imidlertid er det Helge Ødegård som overtar fra da og framover. så dere får bli enige med ham om dette der og da !

Det er bare for oss å møte opp på parkeringsplassen ved Grimangabygget kl.10:45 fredag 11 oktober !!

mvh

Knut Daae Hanssen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: