Referat fra fjellgeitene 27.09.19


OPPSUMMERING AV FJELLTUREN 27.09.2019 OG INVITASJON TIL NESTE TUR.

Hele 20 personer møtte opp på Grimangaparkeringsplassen for å delta i vår tradisjonelle fredagstur på La Manga,og også denne gang ønsket 2 personer fra Cabo å være med oss. Været var strålende med skyfri himmel, varmt og lite vind. Som bestemt satte vi kursen mot Portman for å gå romerstien ned til fyret i Portman

Turen startet fra den vanlige parkeringsplassen ved veien ned til Portmannfyret. Vi fulgte veien et stykke tilbake før vi kom inn på selve Romerstien og den bar som forventet tydelig preg av flommens herjinger. Mye av grusen var vasket bort slik at den var noe vanskeligere å gå på. Det var behagelig å gå i skogen da den skjermet for solen. Etter en times tid kom vi ned til sjøen og fyret i Portman og en lett bris sørget for at det ikke var så varmt der heller. Et par rastepauser unnet vi oss på turen slik at vi sørget for å opprettholde væskebalansen. Fra fyret fulgte vi veien tilbake til parkeringsplassen og våre biler og da hadde vi brukt ca. 2,5 timer. Vi hadde ingen uhell på denne turen.

Som sist ønsket noen og spise lokalt etter fjellturen og andre oppe i Cabo og da ble det en fordeling med 14 som ønsket kinarestauranten Festivo, mens de øvrige valgte og spise lokalt ute på La Manga Undertegnede registrerte også denne gang at service, mat og betjening var utmerket og som er grunnen til at vi ofte velger denne kinarestauranten. Mye god mat for en rimelig penge liker vi !!

INVITASJON TIL NESTE TUR 4 OKTOBER

Et av ønskene for neste tur var å gå rundt Cabeza. For å komme dit kjører vi til sentrum av Belones og tar av oppover til det vi kaller Vannposten der det er parkeringsplass. Denne turen er ganske lang – ca. 8 km og da kan det være aktuelt med en kortere tur for noen. Da kan man velge å gå bare en del av turen og snu å gå samme vei tilbake. Det bør minst være 2 personer som velger den korte turen hvis det skulle oppstå noe uhell. Valg av spisested ble ikke bestemt, men det er mulig å spise lokalt i Belones eller alternativt i La Manga

Møt opp på parkeringsplassen ved Grimangabygget kl.10:45 fredag 4 oktober til de som ønsker å være med på denne turen.

mvh

Knut Daae Hanssen

En kommentar til «Referat fra fjellgeitene 27.09.19»

  1. Det er som vanlig kommet inn forslag på bespisning på Casa Blancha. Det blir det også neste gang kl 15.00. Sist var det 25 stk, forrige gang 20. Undertegnede tar ansvar for dette. Påmelding senest før avgang kl 11.00 på fredag.De som ønsker å spise andre steder gjør selvfølgelig det Ønsker alle velkommen.
    M.v.h
    Ingolf

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: