REFERAT OG FORSLAG FJELLTUR


REFERAT FRA FJELLTUREN 12.04.2019 OG FORSLAG TIL NESTE TUR

En fredag med flott vær var også denne gang utgangspunkt for ukens fysiske utskeielse
Før klokka var 11:00 var det 13 personer på Grimangaparkeringsplassen, men undertegnede hadde helsemessige utfordringer og kunne ikke delta på selve turen. Turvalget var denne gang Cala Reona så det var bare å kjøre til Cabo og ta ned mot sjøen derfra. Vi skulle spise på Sol Y Sombra og jeg registrerte bare menyer de enkelte ønsket der etter turen. Bjørn Plyhn skulle ta godt vare på turdeltagerne så de kom helskinnet til lunsjen før kl. 15:00.

Ifølge Bjørn gikk turen flott og ingen uhell oppstod. Den tok drøye 2 timer inkl. rastepause på borgen så de holdt et bra tempo.

Samtlige 12 fant veien til Sol Y Sombra . Det gjorde også undertegnede og 4 andre som av forskjellige årsaker ikke kunne delta på fjellturen så totalt var vi 17 til bords

På løpende bånd fikk vi servert hele 3 velsmakende forretter, hovedrett samt kaffe og dessert og det til en hyggelig pris. Drikke manglet det heller ikke !

FORSLAG TIL NESTE TUR FREDAG 19 APRIL 2019 (LANGFREDAG)

Et forslag som kom opp var Pena Blanca. Det ligger ca 1 times biltur fra La Manga mellom Cartagena og Mazaroon og der er det flere muligheter for fine fjellturer. Der ligger det også en utmerket restaurant som heter La Cuesta og de som har spist der anbefaler denne på det varmeste. Vi må være oppmerksom på at denne påskedagen har spanjolene også fri så det kan være vanskelig å få bord på restauranter hvis vi ikke er tidlig ute.

Et annet alternativ er å velge et lokalt område og da er Hopremasa et godt utgangspunkt da den vanlige turen derfra delvis går langs sjøen. Undertegnede er litt stemt for å vente med Pena Blanca og velge lokal tur og restaurant enten i Cabo eller her ute. Uansett møter vi opp som vanlig på parkeringsplassen ved Grimangabygget senest 10:50 denne fredagen.

Ønsker gamle og nye fjellgeiter velkommen !

mvh

Knut Daae Hanssen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: