NY FJELLTUR DENNE UKEN


OPPSUMMERING AV FJELLTUREN 05.04.2019 OG INVITASJON TIL NESTE TUR:

Godt vær og godt humør var statusen blant oss 12 som møtte opp på vår vanlige møteplass for en ny fjelltur.
Når noen reiser hjem kommer nye til så da ble vi en «gjeng» denne gangen også. I tillegg skulle det delta 2 fra Cabo samt 1 person som ønsket å være med på lunsjen. Det ble bestilt bord på «Huset på prærien» for 15 stk.,og så kjørte vi med velfylte biler til vannposten ved Cabeza.

Denne gangen valgte vi en ny trase etter Valborg sin anbefaling.

Vi fulgte en sti som gikk ned til sjøen og videre langs sjøen i ganske kupert terreng. Det var en tildels smal sti og bratt ned mot sjøen så vi måtte være «lett på foten» og passe på. Turen tok litt over 2 timer, var ca. 7 km. og ingen uhell oppstod !

Lunsjen på «Huset på prærien» tok faktisk lengre tid da vi skulle innta hele 6 retter. Typisk meny er : Salatbuffe – Frityrstekt sjømat – Scampi m/hvitløk etc. i olje – Fiskesuppe – Entrecote m/pommes frites – Hjemmelaget karamelpudding Prisen for herligheten er 14 euro inkl. 1 halvliter øl.

På vei hjem møtte vi både vind og regn så vi hadde værgudene på vår side denne gang

INVITASJON TIL NESTE TUR 12 APRIL:

Turforslag til neste tur fredag 12. april ble ikke bestemt så vi lar oppmøte, vær etc, bestemme dette ! Valg av spisested bestemmer vi også der og da.

Vel møtt til gamle og nye fjellgeiter på parkeringsplassen ved Grimangabygget kl.10:50 for en trivelig, sunn og sosial utflukt.

mvh

Knut Daae Hanssen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: