Referat fra fredagstur med Fjellgeitene i DNKLM’s regi.


Emne: Referat fra fredagstur med Fjellgeitene i DNKLM’s regi.

Referat fra fredagsturen 29.03.2019.

Denne litt vindfulle, men også solrike fredagen, var vi 20 sprekinger som møtte til start på parkeringsplassen ved Grimangabygget. Turen denne fredagen var en av de mest brukte i vårt repertoar, nemlig den som går til kanonene på Monte de las Cenizas. Etter en kort orientering om turen og opptelling for deltakelse i fredagslunsjen gikk turen i et nødvendig antall biler til en parkeringsplass i åsen ovenfor La Manga Club på veien mot Portman. Her var våre trofaste turkamerater med bosted i Cabo de Palos allerede møtt opp slik at vi ble totalt 22 turdeltakere. Det er største antall dette «vårsemesteret» og en fin avslutning på tursesongen i DNKLM’s regi.

Men fortvil ikke, dere som ønsker å fortsette fredagsturene. Knut Daae Hanssen vil fortsette å lede turer videre utover våren, så bare møt opp på parkeringsplassen som vanlig og til vanlig tid.

Turen denne gangen ble litt lengre enn den vanlige ruten og bød på flere overraskelser hva gjaldt valg av stier for «langturen». Turleder, samt en annen deltaker, var de eneste som omsider fant frem til riktig sti opp mot målet. Men, under over alle under, alle kom frem til målet og kunne returnere til parkeringsplassen og bilene uten synlige fysiske skader og turleder sier seg fornøyd med det.

Fredagslunsjen ble også denne fredagen inntatt på restauranten Casablanca på «Blåstripa». Her ble vi 12 til bords og av disse var 3 feller som ikke kunne delta på turen.

Legger ved noen bilder som illustrasjon til det ovenstående: Ett fra starten hvor vi var alle 22 samlet, ett fra det litt ville landskapet ut mot Middelhavet fra platået kanonene er installert på, ett som viser størrelsen på disse kanonene i forhold til et par av våre turgåere og endelig, som vanlig, ett bilde fra langbordet på Casablanca, hvor vi var 12 til bords og der innehaver og alltid smilende og effektiv servitør, Bahija, ble med på bildet.

Tekst og bilder: Helge Ødegård.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: