Invitasjon til gåtur i DNKLM’s regi fredag 29.03.2019


Emne: Invitasjon til gåtur i DNKLM’s regi fredag 29.03.2019

Hei alle spreke turgåere, gamle og nye!

Det inviteres herved til ny tur med Fjellgeitene i våre herlige omgivelser. Denne turen, den siste i DNKLM’s regi denne vinteren, går til kanonene på Sierra de Cenizas, eller «Kanonene» som vi sier.

Vi møtes som vanlig på parkeringsplassen ved Grimangabygget sånn ca. kl.1050, og etter en kort orientering om turen og spisested for fredagslunsjen drar vi, presis kl. 1100, i et nødvendig antall biler til en parkeringsplass i åsen forbi La Manga Club der veien til LLano del Beal tar av fra veien over til Portman. Langturen går gjennom skogen, forbi «hytta vår», opp «monsterbakken» og inn på veien til kanonene. En kort-tur vil være å gå opp til kanonene den vanlige veien. Her kan en «snu i tide» hvis formen tilsier at en ikke kan gå hele veien til toppen. Husk å ta med drikke og noe frukt eller annet å bite i.

Turen tar ca. 2,5 timer fra start fra parkeringsplassen og er middels krevende.

Vi tar sikte på felles lunsj på restauranten Casablanca på «blåstripa». Her blir det servert forrett, hovedrett, kaffe og dessert til en overkommelig pris (12 Euro per kuvert). Hovedretten er valg mellom en kjøttrett og en fiskerett. Dette blir det tatt opptelling over før vi drar. De som eventuelt ikke kan være med å gå er velkommen til å spise sammen med oss. Disse må si fra før vi drar fra parkeringsplassen.

Med hilsen

Helge Ødegård

Mobil 0047 90058099.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: