Referat fra fredagstur med Fjellgeitene 22.03.2019


Emne: Referat fra fredagstur med Fjellgeitene 22.03.2019

Kjære turvenner!

Her kommer et kortfattet referat fra fredagens gåtur med DNKLM’s gåturgruppe. Vi møttes som vanlig på parkeringsplassen ved Grimangabygget hele 16 spreke vandrere klar til å gi seg i kast med den turen vi kaller «Cala Reona» etter viken like syd for Cabo de Palos hvor vi starter fra. Ved startplassen fikk vi tilskudd av 2 glade vandrere med bosted i nærheten slik at vi ble hele 18 deltakere denne fine fredagen.

Ikke alle gikk den lengste traseen langs middelhavskysten til naturparken Calblanque, over åsen til Mar Menor – siden og tilbake til utgangspunktet. 5 deltakere gikk en fin tur på stien rundt yttersiden av Cabo de Palos, 2 gikk med hovedgruppa til en gammel kanonstilling hvor vi har utsikt over Calblanque og tilbake samme vei til bilene. Det var således 11 deltakere som gikk hele den opprinnelige turen.

Legger ved noen bilder som illustrasjon til det ovenstående: Ett fra starten ved Cala Reona hvor vi var alle samlet. Ett med bakgrunn mot Cabo de Palos. Ett fra rasteplassen på den gamle kanonstillingen med utsikt over Calblanque med saltdammene og endelig ett fra dagens sosiale høydepunkt, nemlig fredagslunsjen på restauranten Casablanca på blåstripa hvor vi var 10 turgåere og 2 gjester som ikke hadde anledning til å være med å gå denne dagen. Alle 12 var godt fornøyd med rettene som ble servert av vår hyggelige og effektive vertinne!

Neste tur blir den siste innenfor klubbens aktive vinterperiode (01.10 – 31.03). Turleder vil foreslå «Kanonene», men er åpen for andre forslag innen mandag 25.03.

Tekst og bilder: Helge Ødegård.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: