Referat fra tur med Fjellgeitene 08.03.2019.


Emne: Referat fra tur med Fjellgeitene 08.03.2019.

Hei og hopp! Hele 17 fjellgeiter på fredagstur!

På den internasjonale kvinnedagen, 8. mars, ble vi hele 17 deltakere på vår lengste tur, «Hopremasa». Turen går over åsen ovenfor Playa Honda til middelhavskysten og naturparken Calblanque, rundt saltdammene på denne siden og tilbake over åsen til bilene etter ca. 10 km i strålende sol og med innlagte vanningspauser.

Det var 7 deltakere som gikk den lengste turen, mens 10 valgte en noe kortere trase.

Legger ved noen bilder som illustrasjon til det ovenstående. Ett fra starten hvor vi var alle 17 samlet. Ett fra saltdammene hvor saltproduksjonen er kommet i gang igjen etter noen år uten tilførsel av saltvann fra Middelhavet. Ett fra rasten på benken nær stranden mellom saltdammene og Middelhavet og endelig ett fra fredagslunsjen på restauranten Casablanca på «blåstripa» hvor vi ble hele 20 til bords inkludert 3 feller og medlemmer som ikke kunne være med å gå denne dagen. Her vanket det utsøkte retter og servering av en alltid så smilende innehaver. Det ble tale av Ingolf med hilsen fra Jan Parow som følger med oss fra Tyholt i Trondheim og en hilsen til alle damene på kvinnedagen fra turleder som samtidig kunne informere om at neste tur blir til vindmøllene

og blir ledet av Aage Myrvold.

Tekst og bilder: Helge Ødegård

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: