Invitasjon til tur med Fjellgeitene 08.03.2019.


Emne: Invitasjon til tur med Fjellgeitene 08.03.2019.

Invitasjon til tur med fottur-gruppa i DNKLM’s regi 08.03.2019.

Denne fredagen, den 08.03.19, går vi den lengste turen i vårt repertoar, nemlig den som kalles «Hopremasa» etter en nedlagt malingsfabrikk ved veien opp til en parkeringsplass vi bruker. Turen er ca. 10 km. og tar ca. 2,5 timer.

Vi møtes som vanlig på parkeringsplassen ved Grimangabygget sånn ca. kl. 1050, og etter litt info om turen og sted for fredagslunsjen, går turen i et nødvendig antall biler til parkeringsplassen ovenfor «Hopremasa». Info om kjøreruten vil bli gitt før avgang som er kl.1100.

Det vil også denne gangen bli arrangert en noe kortere tur for de som ikke innehar dagsformen for langturen. Feller og andre med tilknytning til fottur-gruppa som ikke kan være med å gå er velkommen til å spise sammen med oss. Disse må eventuelt gi beskjed til meg før avreise. Lunsjen vil bli på resturanten Casa Blanca på «Blåstripa» kl. 1500.

Vi kommer med oversikt over menyen før avreise.

Husk å ta med drikke og litt frukt eller annet å spise.

Med hilsen: Helge Ødegård

Mobil: 0047 90058099.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: